BP Biotransport

Læs om BP Biotransport og deres historie med levering, fragt og transport med lastbiler

BP Biotransport ApS er på vejen

Gamle kontakter til et shippingfirma udviklede sig i 2012 til et permanent partnerskab. Derfor bød vi en ny og anderledes hverdag velkommen i firmaet. Efter næsten 40 år med slagterikørsel flyttede vi vores fokus over på transport, forarbejdning og levering af biobrændsel.

... de næste og de bedste

Da vi er nye på vejen med biobrændsel anno 2012, er vi hverken branchens første eller største firma. Men sandsynligvis er vi både den næste og bedste leverandør af din biobrændsel. Ved store bestillinger af biobrændsel sejles træet foreløbigt enten til Assens eller Kolding havn, hvor vi har fast forarbejdningsplads, af stammer til flis. Herfra transporteres flisen til leveringsadressen med lastbil.

Gennem firmaets livslange erfaring med transport og logistik, fra branchen med levering af dyr til slagteri, ved vi alt om hvad hurtig og præcis levering betyder for kunder. Med overgangen til det nye speciale, har vi både købt til og solgt fra, så vi nu er toptunede til levering af den færdige biobrændsel.

... se den alsidige vognpark

Transport siden 1973

Den 1. marts 1973 startede Erik Pedersen succesfuldt en vognmandsforretning i Føvling. Firmaet måtte både investere i biler og ansætte chauffører, da der var tilgang af faste ruter til vognmandsforretningen. Samme dag som sønnen, Bent Pedersen, erhvervede sig sit store kørekort, tog han del i firmaets hverdag, med drømmen om at overtage firmaet når tiden var inde. Erik blev i firmaet, Bent og Erik Pedersens vognmandsforretning, lige til han lod sig pensionere.

BP Biotransport fragter og leverer tilbud på biobrændsel
Telefon: 75 39 83 18 / 40 30 96 18
Mail: kontakt@bpbiotransport.dk